Δ. Κορυδαλλού: Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την πλ. Ελευθερίας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
25
Μάι
Back

Δ. Κορυδαλλού: Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την πλ. Ελευθερίας

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και των πολιτών ενεργοποιείται από 1η Σεπτεμβρίου  το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην οδό Ταξιαρχών, από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την πλ. Ελευθερίας. Το σύστημα θα ισχύει τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των καταστημάτων και όχι τις αργίες.

Στόχος είναι η απελευθέρωση πολύτιμων θέσεων στάθμευσης, οι οποίες καταλαμβάνονται καθ΄όλη τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων από μόνιμα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από επαγγελματίες και εργαζόμενους στην περιοχή, καθιστώντας αδύνατη την εξεύρεση θέσης από δημότες που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης.

Το κοινό θα μπορεί να προμηθεύεται από τα περίπτερα της περιοχής κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης  διάρκειας 2 ωρών προς 1€.

Τον έλεγχο και την εποπτεία του συστήματος θα έχει το γραφείο κοινόχρηστων χώρων του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Ήδη το Τμήμα Περιβάλλοντος έχει προχωρήσει στην έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων με ανακοινώσεις στην περιοχή. «Για τη διευκόλυνση τους, θα υπάρξει περίοδος χάριτος μιας εβδομάδας και για μια παράβαση ανά αυτοκίνητο, κατά την οποία δεν θα κόβονται κλήσεις αλλά θα υπάρχει προειδοποίηση» δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!