Δ. Κορυδαλλού: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών

Με αυξημένη συμμετοχή ολοκληρώθηκε στα δημοτικά Ιατρεία η 6η φάση εμβολιασμού παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών στο πλαίσιο του προγράμματος των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορυδαλλού «ΣτηρίΖΩ- Εμβολιά-ζουμε: παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα».

Η ομάδα των εθελοντών παιδιάτρων και νοσηλευτών της ΜΚΟ Αποστολή Άνθρωπος μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό των δημοτικών Ιατρείων εξέτασαν κι εμβολίασαν 51 παιδιά με 88 εμβόλια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου, ενώ η επόμενη φάση εμβολιασμών προβλέπεται για το τέλος Ιανουαρίου του 2014.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης ανασφάλιστων παι-διών μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το αρμόδιο τμήμα Προστασίας-Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών στο 210 4954814, Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΩ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!