Δ. Κω: Συνεργασία για την φιλοξενία του 25ου «Bodrum Cup»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 25ου “Bodrum Cup” και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Μπόντρουμ είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Σάκης Μπαραχάνος στα πλαίσια της προετοιμασίας για το σκέλος του αγώνα που θα φιλοξενηθεί στην Μαρίνα της Κω.

Επιθυμία των διοργανωτών ήταν η Κως και οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω να αποτελέσουν κομβικό σκέλος του αγώνα ώστε σκάφη και πληρώματα να τύχουν των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Ο φετινός αγώνας που θα διεξαχθεί από 21 έως 26 Οκτωβρίου περιλαμβάνει την τριήμερη παραμονή στο νησί μας 120 σκαφών με περισσότερα από 1.000 άτομα πλήρωμα και αναμένεται να προσφέρει αρκετά οφέλη στην τοπική αγορά καθώς θα οδεύουμε προς το κλείσιμο της τουριστικής περιόδου.

Η επόμενη συνάντηση του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Σάκη Μπαραχάνου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μαρίνας Κω, Μιχάλη Παστρικού με την Οργανωτική Επιτροπή ορίστηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την φιλοξενία των σκαφών και των πληρωμάτων στο νησί μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΩ, ΜΑΡΙΝΑ, BODRUM CUP


Αφήστε μια απάντηση