Δ. Κηφισιάς: Ξύπνησε Μνήμες το Καύχημα της Ιωνίας

Ένα ιστορικό documentaire για την Σμύρνη, παρουσιάστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Καστρί – Domotel, από τη φιλόλογο Λίλα Παπαδημητρίου.

Ο καθηλωτικός της λόγος συγκίνησε το πολυπληθές ακροατήριο, ξυπνώντας γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία μας. Η ελληνική Σμύρνη του θρύλου, της ιστορίας και του πόνου ξαναζωντάνεψε 96 χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή τιμώντας τη θυσία των Μικρασιατών.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, ο τ. Υπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος, ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ο καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Κώστας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου, η Πρόεδρος της «Μένανδρος ΑΕ» Πόλυ Αστερίου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αγγελική Βαλασοπούλου, ο τ. Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Μανώλης Κουρμαδιάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Ερυθραίας Κυριάκος Μαρτάκης, η Πρόεδρος του «Απόλλωνα Μουσιγέτη» Ολυμπία Μπισκίνη και άλλοι δικαστικοί λειτουργοί.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΜΥΡΝΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!