Δ. Κέρκυρας: Πρόστιμα για τραπεζοκαθίσματα και διαφημιστικές πινακίδες

Αποφασισμένη να εφαρμόσει το νέο κανονισμό για την ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων φαίνεται να είναι η Δημοτική αρχή της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Εμπορίου Σπύρο Καλούδη, αυτή τη χρονιά δεν θα δείξουν ανοχή ούτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντίθετα θα οριοθετηθούν οι αδειοδοτημένοι χώροι και θα τηρηθούν με αυστηρότητα.

Καλεί μάλιστα τους επαγγελματίες να ολοκληρώσουν την έκδοση των νέων αδειών για το 2017, μέσα στον Ιανουάριο ώστε να αποφύγουν τα πρόστιμα, τα οποία η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να επιβάλλει. Παράλληλα ο κος Καλούδης επισημαίνει ότι λήγει στο τέλος Ιανουαρίου η δίμηνη περίοδος χάριτος που είχε δοθεί στους επαγγελματίες να αφαιρέσουν τις διαφημιστικές πινακίδες, μόνοι τους, και χωρίς πρόστιμο.

Μόλις λήξει η περίοδος χάριτος τα συνεργεία του Δήμου θα σαρώσουν όλο το νησί και θα αφαιρέσουν τις πινακίδες που δεν είναι αδειοδοτημένες. Επιπλέον θα επιβληθούν νέα πρόστιμα προσαυξημένα με το κόστος αφαίρεσης της πινακίδας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!