Δ. Κερκυραίων: Διακοπή εργασίας για 10 συμβασιούχους (έγγραφο)

Στην διακοπή εργασίας των 10 συμβασιούχων – «παρατασιούχων» προχωράει ο δήμος Κερκυραίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με από 12.7 ΕΓΓΡΑΦΟ της αναπληρώτριας προϊσταμένης του δήμου «θα πρέπει να σταματήσει άμεσα η παροχή υπηρεσιών από τους συγκεκριμένους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις κρίνονται άκυρες και μη νόμιμες έως ότου ληφθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απασχόλησή τους και υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, στο δήμο Κέρκυρας, στις 30/6 η δημοτική αρχή ενημέρωσε τους συμβασιούχους ότι «από αύριο δεν μπορούν να πάνε για δουλειά». Όπως σημείωνα τότε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι «μας θεωρούν απολυμένους». Το μόνο που μας είπαν, συμπληρώνουν οι ίδιοι είναι «να πηγαίνουμε στο εργοτάξιο να χτυπάμε τις κάρτες και να υπογράφουμε για όσο διάστημα χρειαστεί»… Σύμφωνα με τους συμβασιούχους η δημοτική αρχή τους ενημέρωσε ότι «δεν θα βγει κανείς για δουλειά γιατί δεν θα υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος σε κανένα δήμο». 

ΑΠΟΦΑΣΗ_ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!