Δ.Καβάλας: Εγκαινίασε το «Βερούλειο», αλλά δεν κάλεσε τη Βερούλη!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πραγματικά πιστεύεις ότι δεν μπορούν να συμβουν σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου, εκτός από τη δική μας!

Ο δήμος Καβάλας προχώρησε στην ανακαίνιση του «Βερούλειου Σταδίου Καβάλας» και τη Δευτέρα προχώρησε στα εγκαίνια του σταδίου που θα δοθεί προς χρήση στους κατοίκους της πόλης.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι αμέλησαν να απευθύνουν πρόσκληση στην αθλήτρια που δόξασε την πόλη και τιμήθηκε για τις επιδόσεις της: Την ίδια την Άννα Βερούλη.

Το γεγονός έκανε γνωστό η σπουδαία ελληνίδα ακοντίστρια, σημειώνοντας ότι δεν δέχθηκε καμία πρόσκληση.

Η Άννα Βερούλη γεννήθηκε στην Καβάλα στις 13 Νοεμβρίου 1956. Ξεκίνησε τον αθλητισμό στα 14 χρόνια της και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1993 σε ηλικία 36 ετών. Σημαντικότερη στιγμή στη σταδιοδρομία της υπήρξε η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα με επίδοση 70.02 μέτρα (πρώτο χρυσό μετάλλιο για Ελληνίδα στη διοργάνωση), ενώ ακολούθησε ένα χρόνο μετά στο Ελσίνκι το χάλκινο μετάλλιο στο Α΄ Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου με 65,72 μέτρα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΒΕΡΟΥΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!