Δ. Κατερίνης: Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Περίσταση (φωτο)

Στο ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας εντάσσονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που εκτελούνται στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης. Οι εργασίες διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ενώ οδηγούν στην τόνωση του αγροτικού εισοδήματος.

Την τρέχουσα εβδομάδα, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων (σκαπτικά, φορτωτή, ισοπεδωτές, φορτηγά), καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώνεται στην συντήρηση – βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στην Δημοτική Κοινότητα Περίστασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι παρεμβάσεις για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου που συνιστούνεργαλείο προόδου για τον πρωτογενή τομέα συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!