Δ. Κάρναβος: Η επανασύσταση της Δημ. Αστυνομίας & ο Αστυνομικός της γειτονιάς θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια στην Καλλιθέα

Επίσκεψη στην ΓΑΔΑ  πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτριος Κάρναβος όπου και συναντήθηκε με τον Αττικάρχη κο Ιωάννη Διαμαντόπουλο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στον Δήμο Καλλιθέας.

Σχετικά ο δήμαρχος Καλλιθέας δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Αττικάρχη κο Ιωάννη Διαμαντόπουλο. Η Καλλιθέα έχει πρόβλημα ασφαλείας. Θέλουμε μια καλή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Μια πολύ καλή εξέλιξη είναι η εφαρμογή του προγράμματος ΄’Αστυνομικός της γειτονιάς΄΄ στην πόλη μας. Πιστεύουμε ότι η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας μαζί με τον ΄’Αστυνομικό της γειτονιάς΄΄ θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ασφάλειας της πόλης μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΑΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]