Δ. Καρδίτσας: Ξεκινούν εργασία οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018

Την πρόσληψη 10 εργαζομένων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ (που αφορούν μόνιμη εργασία) υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος.

Η διάρκεια της πρόσληψης ορίζεται για το χρονικό διάστηµα από 25 Ιουνίου 2018 έως την έκδοση των οριστικών πινάκων διοριστέων της 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ χωρίς ωστόσο να μπορεί να υπερβεί το 8μηνο, δηλαδή έως 24 Φεβρουαρίου 2019.

Με τη δηµοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 οι συµβάσεις των ήδη προσληφθέντων, που δεν περιλαµβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων, λήγουν αυτοδικαίως χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζηµίωσης από την αιτία αυτή.

Επίσης, λήγουν αυτοδικαίως χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζηµίωσης και οι συµβάσεις των ήδη προσληφθέντων υποψηφίων που περιλαµβάνονται στον οριστικό πίνακα διοριστέων, µετά τη δηµοσίευση των ατοµικών πράξεων διορισµού και την ανάληψη των καθηκόντων τους, καθώς και µετά την παρέλευση οκταµήνου από την προσωρινή πρόσληψη, εφόσον δεν έχουν δηµοσιευτεί οι οριστικοί πίνακες διοριστέων.

Οι απολυόµενοι θα λάβουν τις αποδοχές που προβλέπονται από την απασχόλησή τους έως την ηµέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζηµίωση από την αιτία αυτή.

Αναλυτικά τα ονόματα των 10 εργαζομένων που είναι ένας Δ.Ε. Οδηγός Αυτοκινήτου και 9 Εργάτες καθαριότητας:

πηγή: karditsalive.net

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!