Δ. Καλαμάτας: Τάφροι και προστασία οδών από βροχοπτώσεις στις κοινότητες του Ταϋγέτου

Υπεγράφη χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου, από το δήμαρχο Καλαμάτας και το νόμιμο εκπρόσωπο του αναδόχου, συμφωνητικό για την πραγματοποίηση του έργου «Κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων και προστασία οδών από βροχοπτώσεις στις Τ.Κ. Ταϋγέτου, που αφορούν σε αποκατάσταση ζημιών από τη θεομηνία της 7-9-2016». Ανάδοχος είναι η Παντεχνική Μεσσηνίας, που προσέφερε έκπτωση 27% επί προϋπολογισμού μελέτης 20.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Συνεπεία των εντόνων βροχοπτώσεων της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 και του πλημμυρικού φαινομένου που ακολούθησε, προκλήθηκαν πολλές ζημιές σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου του δήμου Καλαμάτας. Μεταξύ των περιοχών που επλήγησαν ιδιαίτερα, ήταν η περιοχή των Τοπικών Διαμερισμάτων του Ταϋγέτου. Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, άνοιξαν μεγάλες γράνες και καταστράφηκε η άκρη του δρόμου λόγω διάβρωσης.
Στην παρέμβαση αυτή περιλαμβάνεται η κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων για την προστασία των οδών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΡΓΑ, ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΓΕΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!