δ-καλαμάτας-με-κοινό-ψηφοδέλτιο-στις-ε-413241
ΔΗΜΟΙ | 24.05.2022 | 12:04

Δ. Καλαμάτας: Με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης;

Προσπάθεια να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές του 2023 με κοινό ψηφοδέλτιο κάνουν οι μεγάλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμάτας.

Την αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι. Μάλιστα, στόχος είναι μέσα σε ένα δίμηνο να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διεργασίες.

Εκτιμώ ότι έχουμε λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσουμε αυτές τις συζητήσεις. Όταν ολοκληρωθούν θα τοποθετηθώ και εγώ για το τι μέλλει γενέσθαι. Πιστεύω μέσα στο επόμενο δίμηνο είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε αφενός εμείς της δική μας στάση και αφετέρου  να δούμε αν το εγχείρημα το οποίο προσπαθώ με μεγάλη ένταση αυτή την περίοδο θα αποδώσει ή όχι. Ο χρόνος υπάρχει, δεν είναι τόσο ασφυκτικά τα περιθώρια. Υπάρχουν δυσκολίες λόγω του εκλογικού νόμου και της απαίτησης ύπαρξης έντονης παρουσίας και εύρεσης κόσμου στην περιφέρεια αλλά νομίζω ότι και αυτό το θέμα καλύπτεται. Η ουσία του θέματος είναι να μπορέσουμε να έχουμε μια ενιαία εκπροσώπηση, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η δημοτική αρχή όπως είναι σήμερα πρέπει να αλλάξει”., τόνισε ο κ. Κοσμόπουλος.