Δ. Καισαριάνης: Παύση των διώξεων των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής στη συνεδρίασή του στις 26 Ιανουαρίου 2017, ενέκρινε ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Καισαριανής: «Άλλωστε, το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο έχει καταδικάσει σε παλαιότερη συνεδρίασή του τους πλειστηριασμούς και με απόφασή του έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Δήμος Καισαριανής και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δε θα προβούν σε καμία ενέργεια λήψης αναγκαστικών μέτρων ή κατασχέσεων στα λαϊκά νοικοκυριά για οφειλές στο Δήμο. Για το σκοπό αυτό έχει δοθεί από τη Δημοτική Αρχή και σχετική εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου με τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Ζητά την άμεση παύση κάθε προκαταρκτικής εξέτασης και κάθε δίωξης καθώς και την απόσυρση όλων των κατηγοριών.

Απαιτεί την πλήρη προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, τη διαγραφή των χρεών των μακροχρόνια ανέργων, ευπαθών ομάδων κ.α., τη δραστική μείωση των δανείων των εργαζομένων προς τις τράπεζες και των χρεών τους προς το δημόσιο».

Επίσης ο Δήμος Καισαριανής, ανακοίνωσε εκδηλώσεις που πραγματοποιούν φορείς της πόλης.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΥΣΗ, ΚΙΝΗΜΑ, ΔΙΩΞΕΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΜΕΛΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!