Δ. Καισαριανής: Διέρρηξαν κτίριο στο Σκοπευτήριο (φωτο)

Την άμεση στελέχωση της δημοτικής αστυνομία και την πρόσληψη φυλάκων ζητά ο Δήμος Καισαριανής, μετά τη διάρρηξη και το βανδαλισμό που σημειώθηκε σε κτίριο του Σκοπευτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άγνωστοι προχθές το βράδυ διέρρηξαν το κτίριο δίπλα στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης και βανδάλισαν το ηλεκτρικό αμαξίδιο που δοκιμάζει ο Δήμος. Κατά καιρούς έχουν γίνει και άλλες τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες στο χώρο του Σκοπευτηρίου.

Ως εδώ όμως με όλους όσοι δεν σέβονται την πόλη μας και τους πολίτες.

Μέχρι σήμερα είχαμε ενημερώσει τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για ότι συμβαίνει στο χώρο του Σκοπευτηρίου και λαμβάναμε απλά υποσχέσεις. Σήμερα όμως απαιτούμε χρηματοδότηση για:

  1. Την άμεση σύσταση και στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας και
  2. Την πρόσληψη φυλάκων ειδικά για το χώρο του Σκοπευτηρίου

Επίσης απαιτούμε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας σε αντίστοιχα περιστατικά.

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί όταν θα τελειώσουν τα έργα ανάπλασης του Σκοπευτηρίου και θα έχουμε απέναντι μας αυτούς που καταστρέφουν τον πιο εμβληματικό χώρο της πόλης μας, ένα χώρο που συνιστά άρρηκτο κομμάτι της ταυτότητάς μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΡΡΗΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!