Δ. Ηρακλείου: Κατάληψη των εργαζομένων στην Καθαριότητα για ΜΑΠ & Γάλα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου, προχώρησε από χθες το βράδυ σε σε κατάληψη του αμαξοστασίου με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων του Ηρακλείου Κρήτης. Ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση είναι διότι διεκδικούν την χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος και χρήματα που τους αναλογούν από τη μη χορήγηση ΜΑΠ και γάλακτος από προηγούμενα έτη. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Συνάδελφοι κατόπιν άκαρπης συναντήσεως με την Γεν. γραμματέα του Δ.Η. κ. Στυλιανού, και παρά τις τεκμηριωμένες απαντήσεις με επίσημα έγγραφα που δώσαμε σε όποιες ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ενστάσεις είχαν για τα θέματα που αφορούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας / γάλα ετών 2012, 2017 βάσει του νόμου 4483/2017 &4484/2017 για χρηματική αποζημίωση και ότι δεν χορηγήθηκαν τα μέσα ατομικής προστασίας και γάλα σε είδος τα έτη 2018/2019.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να κάνει ΑΜΕΣΑ την χρήση του νόμου 4483/2017 και 4484/2017 για άμεση εξόφληση των δικαιούχων εργαζόμενων Δήμου Ηρακλείου, καθώς και να χορηγηθούν τα ΜΑΠ/ΓΑΛΑ σε είδος έτη 2018-2019.

Συνάδελφοι τέρμα τα ψέματα σας καλούμε στο χώρο του αμαξοστάσιου να ξεκινήσουμε δυναμικά από σήμερα το βράδυ 21.00 ώρα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΠ, ΓΑΛΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!