Δ. Ηρακλείου: Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τα αδέσποτα

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης από τον Δήμο Ηρακλείου και τη SAPT Hellas, που έχει ήδη επισκεφθεί ΚΔΑΠ του Δήμου Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στις Τρείς Βαγιές και στον Άγιο Ιωάννη, το ίδρυμα «Δικαίωμα στη Ζωή», καθώς και το 49ο Δημ. Σχολείο και το 2ο Ειδικό Σχολείο στην οδό Πυράνθου. Σήμερα θα επισκεφθεί το ίδρυμα «Ζωοδόχος Πηγή».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, ο ομάδα της SAPT Hellas ενημερώνει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο τα παιδιά – και αυριανούς πολίτες της Ελλάδας – για την σωστή συμπεριφορά προς τους σκύλους (αδέσποτους ή δεσποζόμενους) και τα ευαισθητοποιεί σε σχέση με το πολύ καίριο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων (Πρόγραμμα «Εκστρατεία Ενημέρωσης»). Με την ολοκλήρωση της προφορικής ενημέρωσης, τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με τα εκπαιδευμένα σκυλιά παίζοντας μαζί τους και προσεγγίζοντάς τα, με τις οδηγίες και την επιτήρηση των εθελοντών της ομάδας.
Η καμπάνια ενημέρωσης θα κορυφωθεί με την εκδήλωση στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, σήμερα 25/9/2013 και ώρα 18:00, με ομιλητές τους:
1.Δρ. Χρήστο Κτενά, κτηνίατρος-αποκλειστικός Συνεργάτης της SAPT HELLAS
2.Γκιαγκιόζη Δημήτρη, ψυχολόγο
3.Σακελλάρη Μαρία, Δρ. Περιβαλλοντολόγος και Μιχάλη Προμπονά, Δρ. Φυσικός Περιβαλλοντολόγος -ΜΦΙΚ
4.Ζαχαρία Σωμαρά, κτηνίατρος-Προιστάμενος της Δ/νσης Κτηνιατρικής
5.Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων SAPT HELLAS.

Στο φουαγιέ του Θεατρικού Σταθμού θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη και τρόφιμα μακράς λήξης για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!