Δ.Ηρακλείου-Συμβασιούχοι: Εξασφαλισμένες αποδοχές και συμβάσεις -Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Τη δέσμευση του ότι οι συμβασιούχοι του δήμου θα εξαντλήσουν το σύνολο των συμβάσεων τους και θα θα πληρωθούν κανονικά, αναλαμβάνει με ψήφισμα του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Κρήτης, μετά και τη συζήτηση του θέματος που έχει δημιουργηθεί με τους εργαζόμενους – συμβασιούχους στην καθαριότητα. Επίσης στο ψήφισμα του, τονίζει την ανάγκη να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με νόμιμες και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, το το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

  • Στηρίζει το έργο και τον ρόλο των εργαζομένων στο τομέα της καθαριότητας, το οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό και πρώτης γραμμής για τον Δήμο, τους Δημότες και την πόλη.
  • Δηλώνει ότι όλοι οι συμβασιούχοι θα εξαντλήσουν το σύνολο της σύμβασης  τους , εξασφαλίζοντας  τόσο την εργασία τους όσο και τις αποδοχές τους
  • Θεωρεί ότι το πρόβλημα στελέχωσης των δήμων δεν λύνεται με συμβάσεις και πρέπει  οι υπαρκτές  πάγιες και διαρκείς ανάγκες  να καλύπτονται από  προσλήψεις  μόνιμου  προσωπικού  με  νόμιμες και αξιοκρατικές διαδικασίες.
  • Ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες  για  την επίλυση των παραπάνω θεμάτων.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!