Δ. Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία στους μαθητές της Α΄Λυκείου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμβάλει στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού των Ηρακλειωτών και παρέχει δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία που απαιτούνται για τα σχετικά σχολικά μαθήματα σε όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν φέτος να φοιτούν στην Α’ Λυκείου των σχολείων της πόλης.

Με εισήγηση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, και απόφαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο Δήμος διαθέτει το κονδύλι που χρειάζεται για να αγοραστούν τα βιβλία, τα οποία στη συνέχεια θα προμηθεύσει στις βιβλιοθήκες των τεσσάρων δημόσιων Λυκείων του Ηρακλείου.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι – σε συνεννόηση με την Ένωση Γονέων της πόλης – ανακουφίζοντας τα νοικοκυριά τα οποία, θυμίζουμε, θα ήταν υποχρεωμένα να αγοράσουν με ίδιους πόρους τα συγκεκριμένα βιβλία, καθώς η ελληνική πολιτεία δε τα παρέχει δωρεάν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!