Δ. Ιωαννιτών: Ζητεί ανάκληση των μεταθέσεων αστυνομικών στη Θράκη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

Δ. Ιωαννιτών: Ζητεί ανάκληση των μεταθέσεων αστυνομικών στη Θράκη

Έκπληκτος δηλώνει ο δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππας Φίλιος, με την «αιφνίδια απόφαση για τη μετακίνηση μεγάλης δύναμης αστυνομικών υπαλλήλων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε περιοχές της Θράκης. Κι αυτό, γιατί ο νομός Ιωαννίνων, ως ακριτικός, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στα οποία η Αστυνομική Διεύθυνση ανταποκρίνονταν με υπεράνθρωπες προσπάθειες λόγω της έλλειψης προσωπικού».

Η περαιτέρω αποδυνάμωσή της, σίγουρα θα δυσκολέψει την κατάσταση, σημείωνει ο δήμαρχος σε ανακοίνωση του δήμου, υπογραμμίζοντας: «Ο δήμος μας, ως ο μεγαλύτερος του νομού και με τεράστια έκταση, ήδη αντιμετώπιζε προβλήματα μικροεγκληματικότητας και διακίνησης ναρκωτικών. Ο κίνδυνος τα περιστατικά αυτά να αυξηθούν είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος. Θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η άμεση ανάκληση της απόφασης αυτής και πιστεύουμε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει υποχρέωση να ακούσει τη φωνή αγωνίας που διατυπώνεται από τις τοπικές κοινωνίες».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!