Δ. Ιωαννιτών: Ζητά άμεση διαλεύκανση της υπεξαίρεσης στη μνήμη του Μαντή - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Δ. Ιωαννιτών: Ζητά άμεση διαλεύκανση της υπεξαίρεσης στη μνήμη του Μαντή

Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο Δήμο Ιωαννιτών και να τιμωρήσει  παραδειγματικά  τους ενόχους και τους υπεύθυνους, ζητά η Δημοτική Αρχή Ιωαννιτών μετά την αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Μαντή.

«Η Δημοτική Αρχή θεωρεί βαθιά υποχρέωσή της, στη μνήμη του Νίκου Μάντη, την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και των υπευθύνων. Προς την κατεύθυνση αυτή η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει το καθήκον της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

«Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον άδικο χαμό του Νίκου Μάντη. Ο πόνος είναι βαρύς για την απώλεια ενός ακέραιου, έντιμου, ηθικού ανθρώπου και επιστήμονα.

Ο Νίκος Μάντης υπηρέτησε το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση με αξιοζήλευτη υπευθυνότητα, εργατικότητα κι ευαισθησία.

Η εντιμότητα και η ευαισθησία που τον διέκριναν, ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην παραίτηση μόλις εντόπισε κι αποκάλυψε την υπεξαίρεση χρημάτων στο ταμείο του Δήμου.

Ο ίδιος οδήγησε την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση που προκλήθηκε.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί βαθιά υποχρέωσή της, στη μνήμη του Νίκου Μάντη, την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και των υπευθύνων. Προς την κατεύθυνση αυτή η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει το καθήκον της.

Στην οικογένεια του Νίκου η Δημοτική Αρχή εκφράζει  τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της και υπόσχεται ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει τη μνήμη του.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!