δ-ηλιούπολης-στην-πλατεία-εθνικής-αντ-541449
ΔΗΜΟΙ | 18.01.2023 | 14:28

Δ. Ηλιούπολης: Στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως η 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών  

Εθελοντική Εκπαίδευση τοποθέτησης – αφαίρεσης αντιολισθητικών μέσων με βάση την πρόσφατη νομοθεσία ΦΕΚ 1144/Β/14-03-22 περί εφοδιασμού των οχημάτων με πιστοποιημένα αντιολισθητικά μέσα (αλυσίδες – χιονοκουβέρτες) από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο. 

Η 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση πιστοποιημένων αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και με τη συνεργασία της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, των Σχολών Οδήγησης «Ζήκος Αθανάσιος», «Μιχάλης Ζωγράφος», «Παπαδόπουλος» και «Φανός», καθώς και της Americatτης μεγαλύτερης εισαγωγικής εταιρίας αξεσουάρ όλων των οχημάτων, διοργανώνει εθελοντικό σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών μέσων στην Κεντρική Πλατεία της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως) από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή.  

Για να πάρετε μέρος στη δράση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/DNtWXnUg2d84VFiE9

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια από την εταιρεία Americat για την αγορά των αντιολισθητικών μέσων που θα παρουσιάζονται στη Δράση για αγορές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε το αρμόδιο υπουργείο για την αιγίδα της εκδήλωσης και για τη συνεργασία, όπως και όλους τους συνδιοργανωτές. Δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου να εκπαιδευτούν στο πώς μπαίνουν και πώς βγαίνουν οι αλυσίδες, καθώς ο χειμώνας είναι εδώ… Ελπίζουμε από εδώ και πέρα ότι δεν θα έχουμε αυτά τα προβλήματα, καθώς δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος. Σας περιμένουμε!», δηλώνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δράση θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα.