δ-ιλίου-η-παράταξη-του-νίκου-ζενέτου-α-1023961
ΔΗΜΟΙ | 23.05.2022 | 09:15

Δ. Ιλίου: Η παράταξη του Νίκου Ζενέτου αποχαιρετά τον Χρίστο Μπαρμπαγιάννη

Βαθιά θλίψη στην κοινωνία του Ιλίου και την οικογένεια της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» σκόρπισε η είδηση της απώλειας του Χρίστου Μπαρμπαγιάννη, που αποτελούσε ένα από τα πλέον εξέχοντα και αγαπητά μέλη της.

Ο Χρίστος Μπαρμπαγιάννης, από νεαρή ηλικία, συμμετείχε ενεργά στα κοινά και είχε σημαντική δράση σε συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Με την ίδια αγωνιστική διάθεση, παρρησία και σεβασμό υπηρέτησε επί σειρά πολλών ετών την Αυτοδιοίκηση, έχοντας εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1993-1998) και Αντιδήμαρχος σε νευραλγικούς τομείς της πόλης, με απόλυτη επιτυχία και τεράστια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Στην παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία» υπήρξε πάντα ένα εξαίρετο μέλος, που ξεχώριζε για την εντιμότητα, το υψηλό ήθος, τον πολιτικό λόγο και την αξιοπρέπειά του. Έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 62 του χρόνια, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπήσαμε και πορευτήκαμε μαζί του, σε εύκολους και δύσκολους αγώνες.

Ο επικεφαλής, Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τα μέλη της παράταξης, τον αποχαιρετούμε με οδύνη και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.