Δ. Ηλιούπολης: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους δημότες

Ο Δήμος Ηλιούπολης εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους οφειλέτες του Δήμου Ηλιούπολης οι οποίοι έχουν βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές έως την 31/10/2014, ότι, μπορούν να ενταχθούν σε ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 αρθ. 51 για τις οποίες δόθηκε παράταση στην προθεσμία υπαγωγής στην ρύθμιση με τις διατάξεις του Ν. 4304/2014 άρθ. 24.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 30η Νοεμβρίου 2014. Με την ένταξή τους στη συγκεκριμένη ρύθμιση, οι οφειλές απαλλάσσονται από τυχόν πρόστιμα και προσαυξήσεις ανάλογα με το είδος του διακανονισμού που θα επιλέξουν. Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη ρύθμιση καθώς και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το τμήμα της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 210 9970 091 / 092.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!