Δ. Γρεβενών: Επίσκεψη στα έργα για την ανάδειξη του οικισμού Κυπαρισσίου

Tο χώρο εργασιών εκτέλεσης του έργου «Ανάδειξη οικισμού Δ. Δ. Κυπαρισσίου» επισκέφτηκε  ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Αικατερίνη Πέτρου και  Βάϊο Κόραβο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρισσίου Γεώργιο Τσουφλίδη και τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  Ευθύμιο Φωτόπουλο,.
Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπλαση της εισόδου του οικισμού, την κατασκευή πέτρινων τοιχίων, τη διαμόρφωση και πλακόστρωση χώρων (πάρκου και χώρου βρύσης στη θέση «τρανό πηγάδι»), την επίστρωση παράπλευρων δρόμων, την ολοκλήρωση – κατασκευή γηπέδου 5Χ5 καθώς επίσης και τη διαμόρφωση πρόσβασης και ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου στον προφήτη Ηλία. Με το συγκεκριμένο έργο θα επιτευχθεί η οικιστική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών και τη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και τόνισε ότι το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον οικισμό, καθώς συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και παράλληλα, μετά την ανάπλαση του, θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Το έργο, προϋπολογισμού 384.352,94 ευρώ, εκτελείται από την εταιρεία «ΧΑΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.» και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!