Δ. Γαύδου: Η «πράσινη ανάπτυξη» έφερε ιατρείο στο νησί - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
24
Οκτώβριος
Back

Δ. Γαύδου: Η «πράσινη ανάπτυξη» έφερε ιατρείο στο νησί

Οι αναγκαίες υποδομές και τα θέματα ανάπτυξης της Γαύδου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, στην Περιφέρειας Κρήτης, του δημάρχου της ακριτικής νήσου με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο δήμαρχος Ευστράτιος Λαμπάκης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και παράλληλα συζήτησαν θέματα υγείας και περίθαλψης των κατοίκων στην «εσχατιά της Ευρώπης». Όπως έγινε γνωστό από τη χθεσινή συνάντηση συνάντηση των δύο αιρετών, περί τα τέλη του Αυγούστου θα εγκαινιαστεί το νέο ιατρείο του νησιού, που κατασκευάστηκε με το πρόγραμμα «Πράσινη Ανάπτυξη», ένα έργο αναγκαίο για τους κατοίκους του νησιού αλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες.

Ο Στ. Αρναουτάκης ανέφερε στο δήμαρχο ότι τα θέματα των βασικών υποδομών και ανάπτυξης του νησιού προωθούνται, με στόχο το μέλλον του νησιού και την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων του, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει επί τόπου επίσκεψη στη Γαύδο και εξέταση των θεμάτων υποδομών και ανάπτυξης.

Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειάρχης και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και υπεύθυνος της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας Γιώργος Πιτσούλης ενημέρωσαν το δήμαρχο ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα βρίσκονται στη Γαύδο τόσο ο Μαστογράφος όσο και οι Κινητές Μονάδας Ιατρικής και Οδοντιατρικής για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού, αλλά και μια ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, για την ενδελεχή εξέταση των κατοίκων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!