δ-φυλής-τίμησε-τις-αθλήτριες-και-την-1016936
ΔΗΜΟΙ | 03.05.2022 | 22:43

Δ. Φυλής: Τίμησε τις Αθλήτριες  και την “Οικογένεια” του ΕΥΝΙΚΟΥ

Τις αθλήτριες του ΕΥΝΙΚΟΥ, το προπονητικό team και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για την άνοδο στην Α1 κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ τίμησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου 2022.

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε στο Γραφείο του,  ο Δήμαρχος Φυλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του Εύνικου και συνονόματο του, Χρήστο Κ. Παππού για την αήττητη πορεία της Γυναικείας Ομάδας που,  την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα μπαράζ νίκησε  με 52-49 τον Πρωτέα Βούλας, και επανήλθε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, μετά από δέκα χρόνια.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με εγκαρδιότητα και γνώρισε την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά όπως και όλα τα μέλη της νικηφόρας Ομάδας δίνοντας τη δέσμευση πως ο θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν. Την ίδια υπόσχεση έδωσε και ο Γιώργος Μαυροειδής που στηρίζει διαχρονικά την Ομάδα.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απένειμε πρώτα κι αρχή τιμητικές πλακέτες στους:

Πρόεδρο του ΕΥΝΙΚΟΥ Χρήστο Κ. Παππού, τους Προπονητές Γεώργιο Βελτσίστα, Παναγιώτη Βάνα  και Ευγενία Γκάτσου, στους Εφόρους Εμμανουήλ Καμαρίτη και Παναγιώτα Τσόκα και στον φυσιοθεραπευτή Ευθύμη Παπασπυρόπουλο.

Στη συνέχεια μαζί με τον Γιώργο Μαυροειδή απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις νικηφόρες αθλήτριες:

Ιλιάνα Ράδη

Κυριακή Εμμανουηλίδου

Μαρία Μίχου

Χριστίνα Ναυροζίδου

Μαρία Αναστασία Καραγιάννη

Γρηγορία Πατεράκη

Αναστασία Παπαδοπούλου

Γεωργία Βούλγαρη

Δήμητρα Κεσσέ

Αναστασία Καίσαρη

Μετάϊ Φαμπιόλα

Βικτωρία Θωμαϊδου

Ευγενία Ρομπότη

Βασιλική Τσέντζου

Δήμητρα Κρητικού και

Βαρβάρα – Ευαγγελία Ισκιογλου

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Εύνικος ως ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, όπως ήταν η ονομασία του Σωματείου μέχρι το 2012, έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ελλάδος (2001-2002-2003) και δύο το κύπελλο (2001-2004). Παράλληλα πραγματοποίησε τέσσερις εξόδους στην Ευρώπη, λαμβάνοντας μέρος δύο φορές στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι (2001, 2002) και δύο στο Europe Cup (2003, 2004).