Δ. Φυλής: Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Τακτικού Προσωπικού Καθαριότητας – Καθημερινότητας 

Σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού η τελετή ορκωμοσίας εργαζομένων του Δήμου Φυλής, οι οποίοι διορίστηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για τακτικό προσωπικό που θα καλύψει βασικές ανάγκες στους νευραλγικούς τομείς της Καθημερινότητας – Καθαριότητας.

Οι εργαζόμενοι είναι στο σύνολό τους: Οδηγοί καθαριότητας, Εργάτες Καθαριότητας – Συνοδοί απορριμματοφόρων και ένας εξ’ αυτών Ηλεκτρολόγος.

Ο Δήμαρχος Φυλής κατά την σύντομη τελετή καλωσόρισε με θέρμη τους εργαζόμενους  και τους ζήτησε να είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους,  με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάπτυξης του τόπου.

Η  τελετή έκλεισε με μια αναμνηστική φωτογραφία και τον Χρήστο Παππού να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό πρωταγωνιστή του χαρμόσυνης διαδικασίας, που ήταν το μόλις δύο μηνών βρέφος, μιας νέας μητέρας κι εργαζόμενης του Δήμου Φυλής.

Σιδηροκέφαλοι!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!