Δ.Φυλής: Ποδήλατα δόθηκαν σε συμμετέχοντες μαθητές του ευρωπαϊκού προγράμματος Walk   - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Δ.Φυλής: Ποδήλατα δόθηκαν σε συμμετέχοντες μαθητές του ευρωπαϊκού προγράμματος Walk  

Mε άλλη μία συμβολική κίνηση, ο Δήμος Φυλής επιβράβευσε τους μαθητές που συμμετείχαν με τις ενέργειές τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Walk the Global Walk. Ειδικότερα, οχτώ μαθητές από τα οχτώ σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, παρέλαβαν το καλοκαίρι σύγχρονα ποδήλατα, χορηγία του Δήμου Φυλής.

Η επιλογή αυτού του δώρου στους μαθητές δεν ήταν τυχαία, αφού με αυτό το τρόπο αναδεικνύεται η βιώσιμη πόλη και η κλιματική αλλαγή, μηνύματα που προσπάθησαν να περάσουν στους αιρετούς του Δήμου Φυλής οι μαθητές της πόλης μας. Eπιπλέον, η παραγγελία δόθηκε σε ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής ποδηλάτων, ώστε να δώσουμε το μήνυμα προώθησης της ελληνικής επιχείρησης, και η προμήθεια πραγματοποιήθηκε από τοπικό κατάστημα, ώστε να τονίσουμε την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων.

Με αφορμή το πρόγραμμα Walk the Global Walk, ο Δήμος Φυλής μπήκε στο χάρτη των ενεργών δήμων στα ευρωπαϊκά προγράμματα και ήδη είναι στη φάση συγγραφής νέων προγραμμάτων που θα υποβληθούν τους επόμενους μήνες στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, με τους μαθητές της πόλης να έχουν πάντα την πρώτη προτεραιότητα στην ενεργή συμμετοχή τους σε αυτά.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!