Δ. Φυλής: «Ναι» στην παράταση των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Κοινωφελή

Υπερθεμάτισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά την τοποθέτησή του στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου, απαντώντας θετικά στο ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων Φυλής, για την παράταση των Συμβάσεων των απασχολούμενων στην Κοινωφελή Εργασία.

Ο Δήμαρχος ακούγοντας την εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου Θεόδωρου Χαμαλίδη, απάντησε θετικά στο αίτημα για παράταση τονίζοντας πως σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει διαχρονικά τους εργαζόμενους.

Για τα άτομα στην Κοινωφελή εργασία  επεσήμανε πως είναι  “Εργαζόμενοι Πρώτης Γραμμής” και πως ο Δήμος τους χρειάζεται για σημαντικά έργα, όπως το Πράσινο, η Καθαριότητα κ.τ.λ. που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα και την εικόνα της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί,  όπως επεσήμανε ο Θεόδωρος Χαμαλίδης πως ανάλογα ψηφίσματα υιοθετούν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων καθώς το θέμα της παράτασης των συμβάσεων αφορά 30.000 εργαζόμενους.

Αμέσως μετά τη θετική απόφαση, οι εργαζόμενοι που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και καταχειροκρότησαν τον Δήμαρχο κατά την τοποθέτησή του, έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον ίδιο καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που έδωσαν το “παρών” και είπαν “ναι” στο ψήφισμα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!