Δ. Φύλης: Μοίρασε τρόφιμα σε 2.857 άτομα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι σε 1486 οικογένειες (2857) άτομα διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής από το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Στους εγγεγραμμένους δικαιούχους του Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής μοιράστηκαν : Ζάχαρη, λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, κοτόπουλο, χοιρινό, τυριά, αυγά, πασχαλινά τσουρέκια, όσπρια, αλεύρι, αναψυκτικά, διάφορα είδη μαγειρικής αλλά και οικιακά είδη πρώτης ανάγκης, όπως απορρυπαντικά κι εξοπλισμός καθαριότητας.

Επιπλέον μέριμνα υπήρξε για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Έτσι 494 παιδιά παρέλαβαν παιχνίδια και αναστάσιμες λαμπάδες.

Στην ώρα του εξάλλου διανεμήθηκε και  το Πακέτο των Φοιτητών.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος επεσήμανε σχετικά,  πως σύσσωμο το προσωπικό της  Κοινωνικής Υπηρεσίας εργάστηκε όλο αυτό το διάστημα μεθοδικά και εκτός ωραρίου,  προκειμένου όλοι οι δικαιούχοι να παραλάβουν τα προϊόντα στην ώρα τους και χωρίς ταλαιπωρία. «Καταβάλαμε όλες μας τις δυνάμεις και τις δυνατότητες και φέτος, ώστε τις Άγιες μέρες του Πάσχα να νιώσουν χαρά οι οικογένειες του Δήμου μας που χρειάζονται στήριξη» τόνισε χαρακτηριστικά ευχόμενος σε όλους τους Καλή κι ευλογημένη Ανάσταση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!