Δ. Φυλής: Με συγκινητική συμμετοχή και νέο αίμα(!)… η 13η Αιμοδοσία για το Παιδί

Συγκινητική κι αυθόρμητη υπήρξε η συμμετοχή του κόσμου και πολλών νέων παιδιών και αυτή τη φορά, στη 13η κατά σειρά Αιμοδοσία για το Παιδί που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

 Με το μήνυμα της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου στην πρόσκληση της αφίσας  “Η ανθρωπιά είναι στο αίμα μας”, την ολόψυχη συμβολή του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής και τη διαχρονική συνεργασία με το Νοσοκομείο παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην Αιμοδοσία συμμετείχε ψυχή τε και σώματι ο Τοπικός Σύμβουλος και Προπονητής Πάλης Διονύσης Κατηφόρης, ενώ θα πρέπει να υπογραμμιστεί για μία ακόμη φορά πως εμπνευστής της δημιουργίας της Τράπεζας Αίματος και διαχρονικός συντονιστής της ευαίσθητης πρωτοβουλίας είναι ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο καθιερωμένο κάλεσμά μας, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχής, για να προσφέρουν ελπίδα και αισιοδοξία στον συνάνθρωπο! Η συνεχής και αυξανόμενη συμμετοχή των συμπολιτών μας στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος “για το Παιδί“, αποτελεί τιμή για την πόλη μας και την καθιστά στην πράξη μια κοινότητα αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής για την άριστη συνεργασία, την ιατρό και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων “Α. & Π. Κυριακού”, που με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη φροντίδα διενήργησαν την αιμοληψία, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης μας.” ανέφερε στο σχετικό του μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΖΕΦΥΡΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]