Δ. Φυλής: Κάλεσε του δημότες να υποβάλλουν αιτήσεις για απαλλοτριωμένες ιδιοκτησίες 

Τους Δημότες που είναι δικαιούχοι αποζημιώσεων για απαλλοτριωμένες από το Δήμο ιδιοκτησίες, κάλεσε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις.

Επισημαίνοντας πως σε αυτόν τον τομέα έχει γίνει ένας τεράστιος αγώνας, με αποτέλεσμα την τελευταία πενταετία να λυθούν περιπτώσεις που εκκρεμούσαν επί σειρά ετών, ζήτησε από όσους Δημότες έχει δεσμευτεί η γη τους να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε να αποζημιωθούν βάσει της αντικειμενικής αξίας.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως ακόμη κι αν οι ενδιαφερόμενοι δεν προλάβουν να υποβάλουν δικαιολογητικά μέχρι τις 25 Απριλίου 2019 οπότε ξεκινά η προεκλογική περίοδος και σταματούν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να το κάνουν άμεσα, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εισαχθούν μετά τις εκλογές.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!