Δ.Φυλής: Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε πέντε Δημοτικά Σχολεία - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
Back

Δ.Φυλής: Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε πέντε Δημοτικά Σχολεία

Σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε Δημοτικά, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου προχώρησε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, προκειμένου τα σχολεία να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά σε χώρους καθαρούς και ασφαλείς.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:

 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τις εξωτερικές πόρτες, των φωτιστικών σωμάτων και περιμετρικά όλης της μάντρας.
 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί σε 13 αίθουσες, επισκευή και στεγανοποίηση αλουμινιένων κουφωμάτων, αντικατάσταση εξωτερικής σιδερένιας πόρτας με νέα βαρέου τύπου και
τοποθέτηση κλιματιστικού.
 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τα στέγαστρα, τις εξωτερικές πόρτες του κτιρίου και στις υπόλοιπες μεταλλικές κατασκευές. Επίσης, τοποθετήθηκαν τρία κλιματιστικά σώματα.
 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αντικαταστάθηκαν οι δυο εξωτερικές σιδερένιες πόρτες με νέες βαρέου τύπου και τοποθετήθηκαν στόρια σκίασης σε αίθουσα διδασκαλίας.
 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες με στόρια σκίασης στην αίθουσα υπολογιστών και το γραφείο του Διευθυντή.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωσε: «Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας κινήθηκε οργανωμένα και  μεθοδικά, πραγματοποιώντας τις απαιτούμενες εργασίες ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουμε ασφαλή και περιποιημένα. Αποδεικνύουμε με πράξεις, ότι η Παιδεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας».

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε: «Εργαστήκαμε με περισσή φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Ο αγώνας είναι διαρκής και συνεχίζουμε».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!