Δ.Φύλης: Δημιούργησε το πρώτο πάρκο άθλησης μέσα στη φύση

Ο Δήμος Φυλής με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού εξασφάλισε και τοποθέτησε, μετά από πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Νίκου Λιόση, 18 υπερσύγχρονα υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Οι δημότες που έχουν επιλέξει ως άσκηση το περπάτημα στο βουνό θα έχουν πια τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη άσκηση αφού θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα σύγχρονα όργανα γυμναστικής που είναι πιστοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα για αερόβια άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση.

«Έχουμε διαπιστώσει πως τα δυο τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει οι συνδημότες μας που ασκούνται στη φύση και εκτός οικιστικού ιστού. Δημιουργήσαμε και έχουμε σήμερα το πρώτο μεγάλο ανοιχτό αθλητικό πάρκο στο Μόρνο Άνω Λιοσίων γιατί θέλουμε να ενδυναμώσουμε την αγάπη του κόσμου για τη φύση και το βουνό και να προσφέρουμε στους δημότες περισσότερες επιλογές για μια ολοκληρωμένη άθληση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκος Λιόσης επεσήμανε « Από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης οι δημότες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και χρησιμοποιούν τα νέα όργανα γυμναστικής. Είναι μια νέα αρχή που κάνουμε για να ενθαρρύνουμε το μαζικό αθλητισμό στο βουνό» σημείωσε.

Το νέο υπαίθριο αθλητικό πάρκο διαθέτει : όργανα πιέσεων για τους ώμους, όργανα έλξεων για τους ώμους, παράλληλες μπάρες, πάγκους κοιλιακών ασκήσεων, όργανα εκτάσεων, όργανα έκτασης ποδιών, όργανα ελλειπτικής κίνησης ποδιών, στατικά ποδήλατα, όργανα βάδισης αέρος, όργανα εκτάσεων και stepper.

Το κόστος αγοράς καλύφθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ). τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα όλοι οι πολίτες. Σε όλα τα όργανα υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]