Τρίτη
26
Σεπτέμβριος
Back

Δ. Φυλής: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος

Κλειστή θα είναι η Λεωφόρος Φυλής, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, από τις 11:30 μέχρι και τις 12:30, στο τμήμα της από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού (Προαστιακός Άνω Λιοσίων) μέχρι τα Δερβενοχώρια, λόγω της διεξαγωγής του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός που αναβιώνει η Χώρα μας, μετά από διακοπή δέκα ετών.

Η διαδρομή μέσα από τα διοικητικά όρια του Δήμου μας, αποτελεί τμήμα του δεύτερου ΕΤΑΠ (ΟΑΚΑ-Ιτέα), συνολικής απόστασης 165 χιλιομέτρων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Φυλής μετέχει, με τη Δημοτική Αστυνομία, στην υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει το Γ’ Τμήμα Τροχαίας ΒΑ Αττικής (Μεταμόρφωση). Ειδικότερα η Δημοτική Αστυνομία θα επισημάνει με κορδέλα όλες τις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Φυλής και θα αναλάβει τη φύλαξη δέκα (10) εξ αυτών. Τις υπόλοιπες θα αναλάβουν η Τροχαία (15), οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ στη Δυτική Αττική (16) και οι εθελοντές (58).

Την κατανόηση των συνδημοτών μας για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία ζητάει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος είναι μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που προβάλει, διεθνώς, τη Χώρα μας και είναι σημαντικό ότι περιλαμβάνεται και ο Δήμος μας στην διαδρομή. Οι θεατές του αγώνα, σε όλο τον κόσμο, θα δουν, μέσω της τηλεόρασης, πλάνα από τα Άνω Λιόσια, τη Φυλή, τη Μονή Κλειστών και τη Δυτική Πάρνηθα. Πρέπει να δείξουμε, όλοι μας, μεγάλη προσοχή για να μην έχουμε ατυχήματα. Θα ταλαιπωρηθούμε για μια ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που προβάλλει τη Χώρα αλλά και τον τόπο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!