Δ. Φυλής: Αντιδήμαρχος διαψεύδει ότι διέγραψε χρέος συγγενή του

Ψευδές, προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτηρίζει ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, δημοσίευμα του διαδικτύου που τον φέρει να μεσολάβησε, για να διαγραφούν τέλη ύδρευσης συγγενικού του προσώπου προς το Δήμο Φυλής.

Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη, επειδή πρόκειται για παροχή ύδρευσης σε οικία που επλήγη από το σεισμό του 1999. Ειδικότερα, το 2016, με Αντιδήμαρχο Εσόδων τον κο Δημήτρη Καμπόλη, η Υπηρεσία είχε δεχτεί τη διαγραφή της οφειλής επειδή το κτίσμα είχε εγκαταλειφθεί, μετά το σεισμό, και το υδρόμετρο είχε καλυφθεί από μπάζα, με αποτέλεσμα ο υδρομετρητής (υπάλληλος του Δήμου) να καταγράφει εικαζόμενη κατανάλωση. Εν συνεχεία τοποθετήθηκε νέο υδρόμετρο, που, έκτοτε, δείχνει μηδενική κατανάλωση, αφού όπως προαναφέρθηκε, η οικία έχει εγκαταλειφθεί, λόγω των ζημιών που υπέστη από το σεισμό. Το θέμα επανήλθε, πρόσφατα, στο Δημοτικό Συμβούλιο επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής της οφειλής.

“Κάποιοι επιμένουν να συκοφαντούν, προσβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη. Έχω αποδείξει ότι λειτουργώ ισότιμα και με σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μου. Ουδέποτε έχω ευνοήσει συγγενικά μου πρόσωπα, όπως άλλοι που τακτοποίησαν συγγενείς τους στο Δήμο και δημιουργούσαν, καθημερινά, ουρές έξω από τα γραφεία τους, αναζητώντας πολιτική πελατεία”, τόνισε ο Μιχάλης Οικονομάκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!