Δ. Φαιστού: Συνεχίζονται οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης Τυμπακίου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου αποχέτευσης στο Δ.Δ. Τυμπακίου. Με αφορμή τη συνέχιση των εργασιών η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο των εργασιών με σκοπό να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των παρεμβάσεων στο αποχετευτικό δίκτυο που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην περιοχή του Τυμπακίου.

«Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις συγκεκριμένες εργασίες καθώς τις θεωρεί απαραίτητες για την καθημερινότητα των πολιτών που θα βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωή τους. Σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Φαιστού θα συνεχίζει να εργάζεται, παρά τις δύσκολες συνθήκες και για αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα συνεργεία του Δήμου που εργάζονται ώστε να τελειώσει, σύντομα ένα έργο τόσο σημαντικό και να παραδοθεί προς χρήση στους κατοίκους τους Τυμπακίου», τόνισε η κα Πετρακογιώργη.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «αντιλαμβανόμαστε, τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής, όμως ζητάμε την κατανόηση τους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης σε όλα τα δίκτυα. Βασικός γνώμονας για εμάς αλλά και για τους πολίτες, είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για το λόγο αυτό, θεωρούμε τους παραπάνω στόχους αδιαπραγμάτευτους στη πορεία ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο καθώς και αντίστοιχες παρεμβάσεις σε όλες τις Δ.Ε. του Δήμου Φαιστού θα δώσουν μία οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά το αποχετευτικό δίκτυο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ, Δ.Δ. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση