Δ. Φαιστού: Eπίσκεψη Πετρακογιώργη στην κοινότητα της Γρηγοριάς

Επίσκεψη στην τοπική κοινότητα της Γρηγοριάς πραγματοποίησε την η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Κουλεντάκη. Με αφορμή την επίσκεψη, δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους του χωριού ζητήματα που αφορούν την κοινότητα. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν τα θέματα της ύδρευσης, του ηλεκτροφωτισμού κεντρικών δρόμων, καθώς και της καθαριότητας.

Στη συνέχεια η δήμαρχος με αντιπροσωπεία κατοίκων, μετέβησαν στο χώρο της παλιάς βρύσης η οποία χρονολογείτε από το 1932 και τροφοδοτούσε ολόκληρο το χωριό με νερό. Εκεί συζήτησαν το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις ώστε το νερό που χάνεται να μπορέσει να αξιοποιηθεί από τους κατοίκους της περιοχής.

Σε συνομιλία που είχε με τους κατοίκους τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας, καθώς η ολοκλήρωση μικρών αλλά σημαντικών εργασιών αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής που θα εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Φαιστού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ, ΔΕΥΑΦ, ΚΟΥΛΕΝΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!