Δ. Ελευσίνας: Φθηνά αγροτικά προϊόντα στους δημότες

Τις δράσεις του στο κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» θέλοντας να ενισχύσει έμπρακτα τον κοινωνικό ιστό της πόλης, συνεχίζει ο Δήμος Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα εξασφάλισε άριστης ποιότητας αγροτικά προϊόντα από την Ελληνική γη, κατευθείαν από τους παραγωγούς, σε προσιτές τιμές, προχωρώντας σε νέες παραγγελίες προκειμένου να στηρίξει τους καταναλωτές. Τα προϊόντα, τα οποία επιλέχθηκαν από την αρμόδια επιτροπή του δήμου, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για την ποιότητά τους, και είναι τα εξής:

1) Μέλι Πεύκου & άλλων κωνοφόρων από το Κασσανδρινό Χαλκιδικής 15 ευρώ τα 3κιλά.

2) Μέλι Πορτοκαλιού από τις Μυκήνες Άργους 14 ευρώ τα 3κιλά.

3) Μέλι θυμαρίσιο από την Κρήτη 15 ευρώ τα 2 κιλά.

4) Φασόλια πλακέ από το Χρυσοχώρι Καβάλας 10 ευρώ τα 4 κιλά

5) Ρύζι νυχάκι από την Ανθήλη Λαμίας 5 ευρώ τα 5 κιλά

6) Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λακωνίας Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) και  Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, ψυχρής έκθλιψης,  φρέσκο 15 ευρώ τα 5 λίτρα

7) Καθώς και φρέσκα οπωροκηπευτικά (πορτοκάλια, μανιτάρια κ.λ.π)

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από: Τετάρτη 15 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 28η Νοεμβρίου

1. στο Δημαρχείο Ελευσίνας (Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος) στους εθελοντές μας ,

2.στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας (Ηρώων Πολυτεχνείου 2),

3.στο e-mail: [email protected] (συμπληρώνοντας την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου, ή στο ιστολόγιο (http://dimos-elefsinas-geoponika-nea.blogspot.com),

4.στο fax στο 210-5537274

5.ή ακόμα και τηλεφωνικά στο 210-5537242.

Να σημειωθεί ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 (φασόλια, μέλι, ρύζι) και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου (ελαιόλαδο) στο πάρκινκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, με τη μέθοδο της εποχούμενης εισόδου-εξόδου (drive in) 8-12 π.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την προϊσταμένη του τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κανατσούλη Βασιλική στο 210-5537209 ή τις Γεωπόνους του Δήμου: Δημοπούλου Μαρία και Παναγέα Σταυρούλα στο 210-5537242.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!