Δ. Δυτικής Αχαΐας: Παρουσίαση προγραμμάτων για το νέο Ε.Σ.ΠΑ. 2014 -2020 από την ΚΤΑΔΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας διοργανώθηκε η παρουσίασα του νέου Ε.Σ.Π.Α. 2014 – 2020 από την ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Την παρουσίαση – ενημέρωση έκαναν στελέχη της εταιρεία –  κ.κ Ηλίας Καραμπελιάς (πρόεδρος της ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε) , Κων/νος Αντωνακόπουλος( Δ/ντης ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε & Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος (οικονομολόγος) – , τα οποία τόνισαν ότι στην νέα προγραμματική περίοδο εστιάζουμε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που αυτά θα δημιουργήσουν στην πραγματική οικονομία: νέες θέσεις εργασίας, εισαγωγή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων πρακτικών, στήριξη νέων παραγωγικών δομών και επιχειρήσεων. Οι τέσσερις νέες προσκλήσεις δίνουν το στίγμα αυτής της νέας συνολικής λογικής και είναι οι ακόλουθες :

  1. Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

 

  1. Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

 

  1. Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές

 

  1. Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους και δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τα νέα προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α 2014 – 2020.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου  και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο πρώην δημαρχείο Σαγαιίκων όπου στεγάζεται η ΚΤΑΔΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  Α.Ε. στα τηλέφωνα : 2693 360318-319 και στο email: [email protected]

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!