Δ. Διονύσου: Πληροφορίες για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα που απομακρύνθηκαν λόγω της πυρκαγιάς

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 11 Αυγούστου 2021 - 16:30
  • Comments Off

«Ο Δήμος μας ευχαριστεί τους εθελοντές ιδιώτες και τις φιλοζωικές οργανώσεις που έδρασαν είτε μεμονωμένα είτε συντονισμένα και συνέβαλαν καθοριστικά στην διάσωση των τετράποδων φίλων μας δεσποζόμενων ή αδέσποτων από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Διονύσου.

Σημειώνει ότι « παρά την καλή θέληση και τις αγαθές προθέσεις των ανθρώπων που συνέβαλαν τα μέγιστα για την διάσωση των ζώων, ύστερα από καταγγελίες και αναφορές αρκετών κατοίκων του Δήμου μας παρατηρήθηκαν φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς όπου δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα απομακρύνθηκαν και ουσιαστικά αρπάχθηκαν παράνομα, είτε από κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας είτε μέσα από τις ιδιοκτησίες των κατοίκων, την ώρα που οι τελευταίοι είχαν απομακρυνθεί από τις περιουσίεςτους ή απουσίαζαν και αδυνατούσαν να τις προσεγγίσουν στο πλαίσιο του μέτρου προληπτικής εκκένωσης που είχε διατάξει η Πολιτική Προστασία.

Παρακαλούνται λοιπόν όσοι έχουν αντιληφθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό και δύνανται να μας παρέχουν πληροφορίες, να το πράξουν άμεσα προκειμένου να προβούμε σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια κριθεί απαραίτητη για την επιστροφή των ζώων στους τόπους διαμονής τους.

Όσοι ιδιώτες ή φιλοζωικές οργανώσεις τώρα έχουν περισυλλέξει καθόλα νόμιμα δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα να επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας προκειμένου να μας υποδείξουν την τοποθεσία στην οποία φιλοξενούν μέχρι σήμερα τα ζώα,ώστε άλλα να αναγνωρισθούν από τους ιδιοκτήτες τους οι οποίοι τα αναζητούνεναγωνίως και άλλα να υιοθετηθούν από ενδιαφερόμενους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου μας είναι 213 2030658 & 213 2030637 ενώ μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 09:00 έως και τη 13:00».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΖΩΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]