Δ. Διονύσου: Αναστολή λειτουργίας του δημοτικού κλαδοφάγου

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 9 Αυγούστου 2021 - 11:15
  • Comments Off

«Εξαιτίας των δυσμενών και επικίνδυνων συνθηκών που επικρατούν λόγω των διαδοχικών πυρκαγιών, ο δημοτικός κλαδοφάγος στη Αχλαδούλα είναι, πρακτικά, εκτός λειτουργίας διότι η πρόσβαση στην περιοχή είναι απαγορευτική. Αυτό σημαίνει ότι για ένα χρονικό διάστημα, που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς, είναι αδύνατο να γίνεται από τις υπηρεσίες αποκομιδή και επεξεργασία κλαδιών και απορριμμάτων από κηποτεχνικές εργασίες».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας, Μανώλη Κόκκαλη.

Σημειώνει ότι «το ίδιο ισχύει και για τα ογκώδη απορρίμματα που, μετά την αποκομιδή, αποθηκεύονται -προσωρινά- στο ίδιο σημείο. Ως εκ τούτου, καλούμε τους δημότες να μην αποθέτουν απορρίμματα των παραπάνω κατηγοριών.

Σε περίπτωση που σημειωθούν παραβάσεις, θα καταλογιστούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη, οι δημότες θα πρέπει -πριν από την απόθεση- να επικοινωνούν με την υπηρεσία ώστε να προγραμματίζεται συγκεκριμένο δρομολόγιο και να μην παραμένουν τα απορρίμματα εκτεθειμένα.

Οι μέρες είναι δύσκολες και χρειάζεται να καταβάλλουμε όλοι κάθε δυνατή προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την συνεργασία».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΛΑΔΟΦΑΓΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]