Δ.Αθηναίων: Βγάζει ακίνητο στο σφυρί για 5.000 ευρώ

Στο «σφυρί» βγάζει ο δήμος Αθηναίων ακίνητο πολίτη για χρέος μόλις 5.344,77 ευρώ! Πρόκειται για ισόγεια κατοικία στο Βύρωνα, 100 τ.μ που βγαίνει για εκποίηση με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 9.500 ευρώ! Δηλαδή 95 ευρώ το τετραγωνικό!

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου 2018 και αν δεν υπάρξει προσφορά θα γίνει νέος σε 40 μέρες και αν και τότε δεν βρεθεί υποψήφιος αγοραστής, το σπίτι θα εκποιηθεί για πολύ λιγότερα την τρίτη φορά! Μάλιστα το ποσό μπορεί να είναι και κάτω από το χρέος του πολίτη προς το δήμος της Αθήνας!

Το μέγεθος της αρπαγής της περιουσίας των πολιτών για χρέη προς τους δήμους έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι ο δήμος της Αθήνας, ο μεγαλύτερος της χώρας, μόνο τις 25 Ιουλίου έχει ορίσει 19 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη πολιτών!

Από αυτούς οι 15 αφορούν την εκποίηση κατοικιών ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις τον πλειστηριασμό κινητών περιουσιακών στοιχείων!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΙΤΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΧΡΕΟΣ, 5000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!