Δ.Αθηναίων: Οι δημότες γνωρίζουν τα νέα απορριμματοφόρα

  • Απο stergios
  • 17 Δεκεμβρίου 2017 - 10:08
  • Comments Off

Μπείτε στα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων. Οι άνθρωποι που κάθε ώρα της ημέρας καθαρίζουν την πόλη, σας ξεναγούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι, καθίστε στη θέση του οδηγού, βγάλτε selfie και συζητήστε με τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τη δουλειά τους, τις δυσκολίες και τις πολλές ιδιαιτερότητές της.

Σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τρία από τα ολοκαίνουργια απορριμματοφόρα που παρέλαβε ο δήμος Αθηναίων θα βρίσκονται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. πλατεία Κοτζιά) απέναντι από το Δημαρχείο της πρωτεύουσας, περιμένοντας την πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους της.

* Στην πλατεία σήμερα Κυριακή θα βρίσκεται ένα μεγάλο απορριμματοφόρο μεταξύ των 25 που τις επόμενες ημέρες θα πιάσουν δουλειά στην Αθήνα. Επίσης, οι πολίτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και δύο μίνι απορριμματοφόρα, ειδικά για “σλάλομ” στους μικρούς δρόμους της πρωτεύουσας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!