Δ.Αθηναίων: Τι αποφάσισε το ΔΣ για την εκταφή του Μητροπάνου

To αίτημα παραμονής του τάφου του Δημήτρη Μητροπάνου εσαεί στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών που υπέβαλε η οικογένειά του «χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση» εξέτασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Ο κανονισμός δίνει τη δυνατότητα να παραχωρούνται τάφοι τριετίας τιμής ένεκεν για να θάβονται πρόσωπα «και μόνον αυτά, με εθνική κοινωνική και πολιτική δράση που πρόσφεραν μεγάλες υπηρεσίες στο Εθνος». Το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισε να μην γίνει εκταφή έως ότου φτιαχτεί το Μαυσωλείο Καλλιτεχνών στο Α’ Νεκροταφείο.

«Θα ψηφίσουμε ασυζητητί την εσαεί δωρεάν παραχώρηση, διότι ο Δημήτρης Μητροπάνος ήτανε η προσφορά, της εντιμότητας και του πολιτισμού, στην κοινωνική ολότητα» αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο, η οικογένεια του τραγουδιστή θα πρέπει να εξοφλήσει για τον έναν χρόνο παράταση που είχε πάρει.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!