Δ. Αθηναίων: Πρωτιά Καμίνη σε δύο ακόμη δημοσκοπήσεις – κερδίζει και στο β΄γύρο

Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη απέναντι στους αντιπάλους του δίνουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις, μετά από αυτή της Metron Analysis.

Συγκεκριμένα,  σε δημοσκόπηση της MRB για την Real News o κ. Καμίνης καταγράφειτο ίδιο ποσοστό (20%) με της δημοσκόπησης της Metron,  και ακολουθούν  οι Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.

Μάλιστα, ο νυν δήμαρχος κερδίζει όλους τους αντιπάλους και στο β΄ γύρο: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Χαμηλότερα ποσοστά για το νυν δήμαρχο και, άρα, και μικρότερη διαφορά από τους αντιπάλους του καταγράφει  δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα,

Αναλυτικά, ο Γιώργος Καμίνης καταγράφει ποσοστό 18,4% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,1%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!