ΡΟΗ
προηγ επομ

Δ. Αθηναίων : Παραχώρηση χώρου πρασίνου σε ιδιώτες

Την ακύρωση της παραχώρησης χώρου πρασίνου, που ανήκει στο δήμο Αθηναίων, σε ιδιώτες έναντι χρηματικού ποσού, ζητά με ανακοίνωσή της η παράταξη Ανοιχτή Πόλη.

Πρόκειται για το χώρο στη συμβολή των οδών Βεργοβίτσης, Δ. Εφέσου και Κεδρηνού στο 7ο Διαμέρισμα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «μετά από σειρά διαδικαστικών προσκομμάτων και αναβολών συζήτησης του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο και παρά τις αποφάσεις του 7ου Διαμερισματικού Συμβουλίου που ζητούσε να χαρακτηριστεί ο χώρος κοινόχρηστο πράσινο, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε την εκχώρηση της δημοτικής έκτασης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανέγερσης πολυώροφης οικοδομής στο χώρο».

Η απόφαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με 23 ψήφους υπέρ. Οι 22 ψήφοι της παράταξης του κ. Κακλαμάνη, συν 1 ψήφος του κ. Καψή (από την παράταξη του κ. Σκανδαλίδη).

Τέλος, η παράταξη τονίζει ότι θα διεκδικήσει την ακύρωση της συμφωνίας, έχοντας και την υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής, που χρησιμοποιούν καθημερινά το χώρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!