Δ. Αθηναίων: Νέα επιχείρηση στο Γκάζι

Δεύτερη αιφνιδιαστική «έφοδο» πραγματοποιησαν σημερα στο Γκάζι συνεργεία του δήμου Αθηναίων με την χθεσινή «επιδρομή» στην οποία μικτά κλιμάκια του δήμου διενήργησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα (εστιατόρια, καφέ κλπ) .

Κι αυτο γιατί υπήρξαν πληροφορίες ότι εκεί που ο δήμος μόλις χθες «ξηλωνε» παράνομες κατασκευές  σήμερα υπήρχαν και πάλι τραπεζοκαθισμάτα.

Οι πληροφορίες επιβεβαιωθηκαν- σε τρεις περιπτώσεις- και πλεόν η δημοτική Αρχή θα κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες για τους παραβάτες και θα επιβάλλει και τα ανάλογα πρόστιμα. Παράλληλα, προειδοποιεί ότι εαν το φαινομενο επαναληφθεί θα προχωρήσει και σε αφαίρεση αδειών.

Υπενθυμιζεται οτι χθες  διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις κατάληψης δημοσίου χώρου σε 8 καταστηματα  και τα κλιμάκια του δήμου κατεδάφισαν και απομάκρυναν τις παράνομες κατασκευές, απελευθερώνοντας άμεσα κοινόχρηστους δημόσιους χώρους.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, τόνισε ότι αποτελεί απαρέγκλιτη απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, να εφαρμοστούν οι κανόνες λειτουργίας της πόλης, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, θα ενταθούν και θα είναι συνεχείς, ενώ ζητά τη συνεργασία των δημοτών, των κατοίκων και των επιχειρηματιών, ώστε να τερματιστεί η αυθαιρεσία και τα φαινόμενα υποβάθμισης της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης

«Ξήλωμα» παρανομων κατασκευών στο Γκάζι

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΞΗΛΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση