Δ. Αθηναίων : «Καθαροί» πεζόδρομοι από καφετέριες

Καρέκλες και τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί από καφετέριες στη διασταύρωση των οδών Μητροπόλεως και Αιόλου, απομάκρυναν σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του δήμου, είχαν προηγηθεί επανειλημμένες συστάσεις από τις υπηρεσίες του δήμου, ενώ είχαν επιβληθεί και πρόστιμα προς τους καταστηματάρχες που παρανομούσαν χωρίς αυτοί να συμμορφώνονται. Οι καρέκλες και τα τραπέζια, που ήταν τοποθετημένα παράνομα εκεί, εμπόδιζαν την διέλευση πεζών και των οχημάτων πρώτης ανάγκης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Βαφειάδη και του αντιδημάρχου Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέα Παπαδάκη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ο κ. Βαφειάδης δήλωσε: «Οι καταστηματάρχες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους τους πολίτες και δεν έχει κανείς δικαίωμα να εμποδίζει την ελεύθερη διέλευσή τους».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι: «Οι επιχειρήσεις του δήμου Αθηναίων θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές.. Η απρόσκοπτη διέλευση πεζών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης από πεζοδρόμια, πεζόδρομους και κοινόχρηστους χώρους πρέπει να είναι το αυτονόητο».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!