Δ. Αθηναίων: Καταγγέλλει αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Φυλής –Πού θα υπάρξουν προβλήματα

«Προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αθήνα, προκαλεί η αιφνιδιαστική απόφαση του Εργοστασίου Απορριμμάτων της Φυλής να παραμείνει, απόψε, εκτός λειτουργίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων και προσθέτει:

«Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ενημερώθηκε για την απόφαση, λίγη μόνο ώρα πριν το κλείσιμο της Φυλής, που αποτελεί τον βασικό αποδέκτη απορριμμάτων της πρωτεύουσας. Η εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα σε περιοχές, στις οποίες είχε ολοκληρωθεί η αποκομιδή αλλά τα απορριμματοφόρα δεν κατέστη εφικτό να ξεφορτώσουν. Οι γειτονιές που πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα, είναι εκείνες της 6ης Δημοτικής Κοινότητας (Κυψέλη).

Ο δήμος Αθηναίων αποδοκιμάζει τον απαράδεκτο αιφνιδιασμό, και ζητεί από τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Αθήνας να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους της καθαριότητας, περιορίζοντας, στον απολύτως αναγκαίο, τον όγκο των απορριμμάτων που αποθέτουν στους κάδους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΦΥΛΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!